Foorumi

Foorumi avataan lähiaikoina.

Katsoin backupeista, että viimeisin backup sivustosta on 2013 helmikuussa, mutta en ollut nähtävästi ottanut backuppeja itse tietokannasta. Viimeisin tietokannasta otettu backup on 2012 tammikuu, joten viestit tuon jälkeen on menetetty.

Foorumin palautuksessa tulee menemään vielä aikaa, koska sivusto siirretään vielä toisen palveluntarjoajan alle johtuen sql rajoituksista. Lisäksi SMF-foorumin yhteyteen pyritään tekemään integraatio WordPressin kanssa.

33 vastausta artikkeliin Foorumi

 1. Murssu sanoo:

  Hei
  Eräjorma 2 latauslinkki on rikki.

  • Tony sanoo:

   Tämä koko sivusto on kasattu muutamassa tunnissa. Koitan tehdä kaikki uusiksi tässä kun kerkeän ja korjaan nämä latauspaketit samalla.

 2. Fataga sanoo:

  Terve! Onko ollu aikaa tän sivuston paranteluun/mitä on tapahtunut ja millaisella aikataululla tän sivuston ja foorumin eteen?

 3. juu sanoo:

  No voi helvetti minkä tekivät. Pitkästä aikaa ajattelin mennä siilisoftan sivuja kattelemaan ja pelkäsin jo että kokonaan ajettu alas, mutta parempi näin. Toivottavasti saat foorumin takas pystyyn pian. Ei uskois että siitäkin on jo kymmenen vuotta kun ensimmäistä kertaa kiihdytyspeliin törmäsin…

 4. Nasse-setä sanoo:

  Youtubesta löytyy kiihdytyspelin kappaleet:
  – Tekno
  – Tekno 2
  – Teema
  – Punk
  – Poppis
  – Ovela
  – Metal
  – Lyhyt
  – Hidas
  – Hamy
  – Funk
  – Funk 2

  Seuraavasta osoitteesta: http://www.youtube.com/playlist?list=PLbq5WNHMfLNJ02nbMWTqSzu4N7wqM_-r4

  Toivottasti saat sivut kunnolla pystyyn tämän vuoden puolella toni.

 5. Erärotta sanoo:

  Onkos teillä mitään tietoa tuosta kiihdytyspeli 2:sta että milloin se julkaistaan? Ois kiva tietää milloin rupeais ettimään sitä..

  • Tony sanoo:

   Jäissä nämä on ollut jo pidemmän aikaa. Ei tietoa/Ei jatketa/tehdään mobiilipeli jossain vaiheessa. Vaikea sanoa.

 6. eräjorma-fani sanoo:

  Toivottavasti jaksat vielä ahertaa pelin parissa ja saisit nuo pelit taas pyörimään täydellä teholla. Muistin nuo pelit omasta lapsuudesta ja haluaisin nyt jakaa kunnon pelejä nuoremmalle sukupolvelle, mutta peli ei valitettavasti pyöri kunnolla. Toivottavasti nähdään taas pian siimat sotkussa täydessä iskussa!

  • Tony sanoo:

   Tuo on harmittavaa, että uudemmat Windowsit ovat muuttuneet niin paljon, etteivät nämä oikein tahdo toimia siinä. Tietysti pelejä voisi koittaa käynnistää emulointitilassa, eli pelin kuvakkeen kohdalle oikea hiirennappi ja valitse sieltä suorita Windows XP tilassa, vaikka veikkaan ettei tämä kylläkään paljoa auta.

 7. Japimon sanoo:

  Moikka! Pitkästä aikaa piti tulla käymään, ja latailla uudelle koneelle tuo, ah, niin koukuttava farmi, mutta sitten huomasinkin, ettei ole foorumeita enää :/
  Siilisoftware on kyllä brändinä tosi hyvä, ja olisi harmi huomata että tää koko juttu kaatuisi. Varsinkin kun pelit on tosi hyviä 🙂
  Koitahan Tony jaksaa pakertaa! 🙂

 8. Japimon sanoo:

  Nii joo, ja näköjään tuo farmin ladattava versio täältä sivuilta on se, missä rehun hinta on koko ajan 4 ja pörssikurssi vähintään 3, eli 7 aloituskertaa ja yhdelläkään kerralla ei päässy elokuuhun asti ennenkuin oli konkassa.. Kannattaa tony siirtää lataukseen se viimeisin versio joka kehitettiin tuolla fooruin puolella 🙂

 9. eräjorma sanoo:

  Jotain hyvin tutua tässä biisissä.

  [media]https://www.youtube.com/watch?v=kd9TlGDZGkI[/media]

  Nyt muistuikin mieleen se on eräjorman tunnari. 😀

 10. Jarski sanoo:

  Kiihdytyspeli varmaan menestyisi androidilla/iOs/wp hyvin tehtynä, onkohan yhtä laajoja kyseisen tyyppisiä pelejä edes tehty mobiiliplatformille?

  Forumit olisi kiva saada taas käyttöön, muualla ei oikein siilisoftwaren peleistä pahemmin ole juttua.

  • Tony sanoo:

   Samaa olen miettinyt, että vielä jossain vaiheessa…. Mutta aina on jotain muuta mikä vie aikaa. Jos olisin työtön lainaton ja perheetön, niin näitä tulisi kuin liukuhihnalta.
   Tuo foorumin palautus ei viimeksi onnistunut, kun yritin. Kokeillaan jos taas jossain vaiheessa onnistuisi. Jokin herja foorumin versionumeroiden ja tietokantojen kanssa oli.

 11. juu sanoo:

  Kuuntelin tuossa juuri hotel californiaa ja siitä tulikin farmi-peli mieleen 🙂 Taitaakin tulla tänä vuonna 10 vuotta ko. pelin julkaisusta, ei kyllä uskois…

  Hauskaahan se ois päästä joskus lukemaan vanhoja foorumipostauksia ja kenties tehdä uusiakin, mutta eihän sen kanssa mitään kiirettä.

  Tuli muuten mieleen olisko sulla upata tälle sivulle kenties sitä Jatkosota/talvisota(?) peliä mitä ei vissiin virallisesti ole julkaistu, muistan vaan että foorumin kautta sain sen useita vuosia sitten joltain moderaattorilta.

  • hermis from the kiihdytyspeli :D sanoo:

   määkin muistan jonkun missä oltiin maximin puikoissa rätkimässä ryssiä 😀

 12. hermis from the kiihdytyspeli :D sanoo:

  joo legendaarine peli toi kiihdytyspeli 😀

  sitä vaa et pikkufiksauksia pystyt varmaan tekemään?? esim asensin mk1 escorttiin turbon mut ei tarvinnu turbon pakosarjaa?? 😀

  ja ois kiva saada lisää autoja, esim DX Corolla!! 😀 tai Ke20 corolla (ns. pinppicorolla :D)
  ja vähän paremmat grafiikat noille autoille ois aina plussaa mut kyl se näinkin menee täl hetkel. 🙂

  ja nää musat on legendaariset :Dd

  • Tony sanoo:

   Ei onnistu pikkufixaukset tuolle. Pitäisi tehdä koko peli uudestaan, niin tulisi parempi.

   • hermis from the kiihdytyspeli :D sanoo:

    jaah :/ mites se SE versio edistyy?? haluisin kyl auttaa… 🙂 jos vaa mitenkään osaan 😀

    • Tony sanoo:

     Valitettavasti tuota ei ole tehty vuosiin

     • hermis from the kiihdytyspeli :D sanoo:

      haluisiks jos mää kysyn yheltä tyypiltä et jos kahtois sitä et mitä se osais sille tehdä nii etenis? :O 🙂

      tietenki sun käskyjes mukaan tekis 😀

 13. robertzone sanoo:

  Onko sulla vielä olemassa noita 1-sarjan kiihdytyspelin projektitiedostoja? Ajattelin vaan kokeilla sitä kiihdytyspelin tekemistä unityllä mobiilimuotoon.

  • Tony sanoo:

   Ne on jossain vanhan koneen kovalevyn syövereissä tallessa. Kiihdytyspeli 1 sarja on kyllä niin huonosti koodattu, ettei siitä oikein mitään apuja ole jos unitylle kääntää. Jos saat pelin hyvälle mallille, niin voin kyllä koittaa josain vaiheessa auttaa autojen toiminnallisuuden ja fysiikoiden kanssa. Unitystä jonkin verran kokemusta.

 14. Kiihdytys pelaaja sanoo:

  hyvät nostalgiavibat tuli näistä peleistä, kiihdytyspeliä ei voita mikään ikinä 😀

 15. Pena sanoo:

  Mistä saan Farmi 1.3? Ei löydy mistään 🙁

 16. Elmeri sanoo:

  Terve!

  Kaiholla etsiskelin Farmia saatavaksi puhelimelle / tabletille. Nykyään kun niitä tulee rämpättyä enemmän kuin tietokonetta. Varmaan ollut suunnitelmissa jalostaa Farmikin mobiiliversioksi? Pistä koodia tännekin jos aloitat työstämisen! Vanhassa vara parempi. Voitaisiin vaikka porukalla rahoittaa toimintaa jos alkaa siltä tuntua.

  • Tony sanoo:

   Tätä on vuosia suunniteltu, mutta kaikkien kiireiden takia ei projektia ole aloitettu.

 17. IDDQD sanoo:

  Oisko ideaa kokeilla joukkorahoitusta? Siilisoftan pelejä on tullu nuoruus tahkottua ja näin työläisenä mielellään tukisi rahallisesti toiminnan jatkumista. Veikkaan että meitä on aika laaja joukko. Edes joku donate -painike näin alkuun.

 18. Antti sanoo:

  Hei! Millä ihmeellä ton metsien istuttamisen ja hakkuun saa tasapainoon?
  Mulla on nyt tuolla 189 hehtaaria metsää mitkä odottaa istuttamista.. Automaatti istutus ja ykkösprioriteetti se istutus on myös. Kuukaudesta toiseen toi istutettavien metsien määrä ei laske ollenkaan?

 19. keke sanoo:

  kiihdytyspeli ehdottomasti puhelinversioksi ja play kauppaan!

 20. niklas sanoo:

  Mä niin tarvin sitä Jatkosota-peliä! Oon ettiny joka paikan eikä missään ristin sielua! PLZ 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 + six =