Kiihdytyspeli 2 Beta 4 sarja

Kiihdytyspeli 2
Kiihdytyspeli 2
KP2_Beta4.exe
Version: Beta 4
10.7 MiB
25826 Downloads
Tiedot

Kiihdytyspelin toisen osan ideana on sama kuin edeltäjänsä: ostaa autoja, virittää ne loppuun ja voittaa kisoja. Kiihdytyspelissä on useita eri kilpailumuotoja, kuten seitsemän divisioonan sarjakilpailut, osakilpailut sekä vapaa haaste. Pelissä rahat uusiin osiin ja autoihin tienataan kisoja voittamalla ja mainostamalla eri sponsoreita.

Pelin autovalikoima on kattavampi kuin edeltäjänsä. Osiin ja työstöihin on tehty suuria muutoksia ja peli onkin tämän ansiosta saatu huomattavasti realistisemmaksi. Itse kisaosuuden fysiikka on huomattavasti kehittyneempää kuin edeltäjänsä.

Äänimaailmaan on panostettu vahvasti ja peliin on pyritty saamaan aidot moottoreiden äänet niin vapareilla, kuin turboillakin. Esimerkiksi putkiston tuumakoko vaikuttaa auton ääneen ja järeä äänentoistolaitteisto tuo peliin lisätunnelmaa.

Edistyminen

Vanhat Kiihdytyspeli 2:n betat on jätetty kesken. Kiihdytyspeli 2 SE on pelin uudestaan puhtaalta pöydältä alotettu versio.

Järjestelmävaatimukset

  • 200 MHz Pentium/AMD prosessori
  • 64 MB RAM
  • 800×600 tukeva näytönohjain
  • Windows-käyttöjärjestelmä
  • Msvbvm60.dll (Windows 95,NT,98)

Järjestelmäsuositukset

  • 333 Mhz Pentium/AMD prosessori
  • 128 MB RAM
  • 8 MB 800×600 tukeva näytönohjain
  • Windows 98,ME,2000,XP,Vista
  • 16-bittinen äänikortti + 2.1 äänentoistolaitteisto

Soundtrack

Kiihdytyspeli 2 Beta 4 Soundtrack

Lataa

Lataa Kiihdytyspeli 2 beta 4 ilmaiseksi

Retroautot-Pinup-Ford-MustangRetroautot.fi – Klassikkoautot parhailta vuosikymmeniltä

http://www.retroautot.fi/

Bensankatkuisen varttimailin ohella, käy katsastamassa Retroautot.fi sivuston tarjonta. Retroautot on suomalainen autosivusto, joka esittelee vanhoja klassikkoautoja laidasta laitaan. Sivusto sisältää paljon eri automerkkien malleja, kuten Opel, Mercedes-Benz, Fiat, Volkswagen, Vauxhall, Volvo, Ford, Toyota, Saab, Dodge, Datsun ja monia muita 60-80 lukujen välillä valmistettuja klassikoautoja. Autoesittelyiden lisäksi sivustolta löytyy paljon teknistä tietoutta, esimerkiksi kytkentäkaavioita, kasausohjeita ja muuta autoihin kuuluvaa teknistä ohjetta. Sivuston Pinup osio tarjoaa pienimuotoisen kalenterin, jossa Pinup tyttö esittelee upean klassikko auton.

Tietoja Tony

Sivuston kehittäjä
Kategoria(t): Kiihdytyspeli Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta artikkeliin Kiihdytyspeli 2 Beta 4 sarja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

9 − three =