Etsitkö pelattavaa? Lataa ainakin nämä vuoden 2021 huippupelit

Jos olet kyllästynyt pyörimään ikuisesti sosiaalisessa mediassa tai katsomaan Youtube-videoita, voit ladata puhelimellesi, konsolillesi tai tietokoneellesi myös uutta pelattavaa. Yhtä lailla enemmän pelaavia kiinnostaa taatusti suosituimmat pelijulkaisut, joita kaverit jo varmasti pelaavat. Olemme koonneet alle oppaan kaltaisen ensiapupaketin vuoden 2021 parhaimmista peleistä, jotka kannattaa ladata vaikkapa heti.

Unsplash

1.  Join Clash 3D

Tämä peli kuului ladatuimpien Android- ja iOS-pelien joukkoon vuoden 2021 ensimmäisellä puoliskolla. Melko yksinkertaisen ulkoasun omaava Join Clash 3D on kuitenkin huippuhauska selviytymispeli, jossa juokset yksin ja ryhmässä läpi haastavien esteiden ja ratojen.

Mitä enemmän ihmisiä onnistut keräämään ympärillesi matkan varrella, sitä menestyksekkäämpi sinusta tulee. Yritätte selvittää ratoja yhdessä, kerätä avaimia, taistelette isoja kihoja vastaan ja valtaatte linnoja. Tämän pelin parissa viihtyy pidempäänkin.

2.  Nettipokeri

Pokeri on ehdottomasti korttipelien kuningas ja sen pelaaminen vaatii rautaisia hermoja sekä taitoja. Pokeria ei nykyään pelata pelkästään nettikasinoilla vaan voit ladata pokerihuoneiden ohjelmistoja suoraan puhelimellesi tai tietokoneelle. Löydät listan niistä esimerkiksi Pokerihuone-sivustolta.

Vaihtoehtoisesti voit istahtaa kovatasoisten pokeripöytien ääreen myös suoraan nettipokeria tarjoavilla sivustoilla. Pystyt samalla lunastamaan erilaisia bonuksia, kuten free roll -lipukkeita, talletusbonuksia ja kilpailla pääsystä isompiin satellittiturnauksiin.

3.  Resident Evil Village

Unsplash

Resident Evil on yksi vanhimmista pelisarjoista maailmassa. Capcomin uusin julkaisu, Resident Evil Village, on jo sarjan kahdeksas osa, mutta se on taas kerran onnistunut luomaan huikean Resident Evil -maailman. Tässä osassa tarina jatkuu edellisen pelin jälkimainingeista, muutamaa vuotta myöhemmin. Se sijoittuu synkkään romanialaiseen kylään.

Kauhunsekainen selviytymispeli tarjoaa taas kerran upeat grafiikat sekä pääset metsästämään vihollisena pidettäviä zombeja, lykaaneja ja vampyyreja vaihtelevissa maisemissa. Pysyt siis tiiviisti penkin reunalla alusta loppuun. Peli on saatavilla Playstationille, XBoxille, Stadiasta ja tietokoneelle.

4.  The Witcher 3: Wild Hunt

Kauan odotettua Witcher-televisiosarjan kakkoskautta odotellessa voit pelata inspiraationa käytetystä kirjasarjasta tehdyn pelisarjan kolmososaa: Witcher: Wild Huntia. Se julkaistiin jo vuonna 2015, mutta se on yksi parhaimmista avoimen pelimaailman peleistä kautta aikojen – ehkä jopa parhain tietokonepeli ikinä. Se ei ole siis menettänyt viehätysvoimastaan tippaakaan vuosien saatossa.

Geralt-noituri yrittää pelissä pelastaa Ciriä, joten voit yhtä lailla tutustua etukäteen Netflix-sarjan uuden kauden juoneen. Upeat grafiikat, hieno pelimotoriikka ja näyttävä pelimaailma sekä jännittävä tarina on kerännyt tälle pelille lukuisia tunnustuksia ja palkintoja. Se on pelattavissa Windowsissa, Playstation 4:ssä, XBox Onessa ja Nintendo Switchissa.

5.  Carena Free Fire

Viides esittelemämme peli on Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille saatavilla oleva Carena Free Fire tai lyhyemmin Free Fire. Kyseessä on battle royale -tyylinen selviytymispeli, jossa sinut heitetään laskuvarjolla saarelle, jossa sinulla on 10 minuuttia aikaa selviytyä 49 muun pelaajan kanssa.

Voit ajaa autolla pitkin saarta, piiloutua pusikkoihin, ryöstellä vihollisiasi tai muuttua näkymättömäksi soluttautumalla ruohikon sekaan. Tehtävänäsi on olla ainoa selviytyjä pelin päätyttyä. Voit valita 10 minuutin ja 50 pelaajan pelien lisäksi myös nelihenkisillä joukkueilla pelattavan joukkuepelitilan.

6.  High Heels!

Oletko koskaan miettinyt miten korkeilla koroilla voi kävellä? Voit kokeilla sitä itsekin utopistisen hauskan High Heels! -mobiilipelin parissa. Sinua ei kuitenkaan kävelytetä pitkin katuja vaan joudut selviytymään erittäin haastavista radoista, jotka ovat täynnä esteitä. Voit muokata niin käyttämiäsi korkokenkiä kuin pelihahmoasi, jotta voisit tuntea olosi mahdollisimman upeaksi.

Hyvästä pelistä kannattaa myös maksaa

Yllä olevat pelit ovat vain muutama esimerkki sadoista huipputason tietokone-, konsoli- ja mobiilipeleistä, jotka ovat ladattavissa sovelluskaupoista tai ostettavissa erillisinä peleinä kaupoista. Vaikka mobiilipelit ovat yleensä ilmaisia, hyvästä PC-pelistä kannattaa ehdottomasti maksaa, koska se viihdyttää kuukausikaupalla.

Kategoria(t): Uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

two + 13 =