5 parasta alustaa e-urheilun ja urheilun seuraamiseen ja striimaamiseen

Monet yritykset ovat julkaisseet omat live-suoratoistoalustansa markkinoille viime vuosina, koska nykyään monet ihmiset tykkäävät viettää paljon aikaa videopelien parissa joko katsoen, kun muut ihmiset pelaavat niitä tai pelaamalla niitä itse. Suoratoistoteknologian avulla pelaajat voivat jakaa ja seurata mielenkiintoisia pelihetkiä reaaliajassa muiden ihmisten kanssa. Monet ihmiset seuraavat myös urheilua erilaisten suoratoistoalustojen kautta.

Internetissä on kuitenkin tänä päivänä tarjolla lukuisia suoratoistoalustoja, joten valitaksesi oikean alustan sinun on ensin tutkittava eri alustoja tarkemmin. Niinpä olemme päättäneet listata alle 5 parasta live-suoratoistoalustaa urheilun ja e-urheilun seuraamista ja striimaamista varten.

1.    Unibet TV

Tykkäätkö seurata maailman parhaimpia jalkapallosarjoja? Vai onko jääkiekko tai koripallo enemmän makuusi? Tai ehkä pidätkin enemmän e-urheilusta. Tykkäsit sitten mistä tahansa lajista, Unibetilla sinun ei tarvitse tehdä valintaa – Unibet TV näyttää nimittäin vedonlyöjille ja urheilun ystäville näitä, ja monia muita urheilulajeja livestriimeinä vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Tärkeimmät ominaisuudet:

·        Tarjoaa kymmeniä eri urheilulajeja, mukaan lukien e-urheilua.

·        Livestriimien katsominen ja vedonlyönti onnistuu samalla alustalla.

·        Tukee niin tietokoneita kuin myös iOS, että Android-pohjaisia mobiililaitteita.

·        Urheilulajien määrä kasvaa koko ajan.

2.    Twitch.tv

Twitch.tv alustalla pelaajat voivat helposti jakaa omaa pelaamistaan tuhansille muille pelien ystäville reaaliajassa. Alustalta voit helposti myös seurata muiden ihmisten pelaamista ja keskustella striimaajien sekä muiden katsojien kanssa. Twitch.tv on tällä hetkellä maailman suurin suoratoistoalusta ja sen omistaa Amazon.

Tärkeimmät ominaisuudet:

·        Alustan käyttäminen on erittäin helppoa.

·        Twitch on yhteensopiva melkein kaikkien suosittujen videoiden suoratoisto-ohjelmien kanssa.

·        Sekä ammattiurheilijat, että harrastelijat voivat jakaa sisältöä alustalla.

·        Striimien katsominen ja lähettäminen on alustalla ilmaista.

·        Markkinoiden suurin ja suosituin suoratoistoalusta

·        Alustalla on miljoonia aktiivisia käyttäjiä.

3.    HitBox

HitBoxin käyttöliittymä on samankaltainen kuin useimmilla muilla kilpailevilla suoratoistoalustoilla. Käyttäjät voivat helposti etsiä suosikkivideoitaan alustalta ja striimit voidaan luokitella HitBoxissa yksityisiin, julkisiin ja vain aikuisille tarkoitettuihin kokoelmiin.

Tärkeimmät ominaisuudet:

·        Alusta tarjoaa monia vaihtoehtoja striimien luokittelemiseen.

·        Alustan käyttöliittymä on melko yksinkertainen ja helppokäyttöinen.

·        Tarvitset tehokkaan tietokoneen, jotta voit striimata videoita HitBoxin avulla.

·        Alustan käyttäminen on täysin ilmaista.

·        Alustalla on melko vähän käyttäjiä.

4.    Beam

Tämä verkkosivusto tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia striimaamista varten ja sen käyttäminen on äärimmäisen helppoa. Beam alustalle kirjautuu noin 100,000 uutta ja ainutlaatuista katsojaa kuukausittain ja alustan käyttäjämäärä kasvaa erittäin nopeasti.

Tärkeimmät ominaisuudet:

·        Se toimii täydellisesti iOS:llä, Apple TV:llä, Chromecastilla ja Android-alustoilla.

·        Kaikki asiat on helposti järjestettävissä tällä alustalla.

·        Tukee 4K-striimien lähettämistä.

5.    YouTube Gaming

YouTube Gaming -alustan muotoilu on yhdistelmä onnistumisia ja epäonnistumisia. Itse alustan ulkoasu ei kuitenkaan suinkaan ole huono. Youtube Gaming -alusta tukee videoiden lähettämistä 4K-laadulla ja alusta myös tarjoaa monia eri ominaisuuksia striimaajille. Alusta auttaa käyttäjiä pitämään videonsa ja live-lähetyksensä myös helposti järjestyksessä.

Tärkeimmät ominaisuudet:

·        YouTube Gaming -pelialustan yleisökoko on edelleen kasvuvaiheessa.

·        Mobiilisovellus toimii sekä iOS, että Android laitteilla.

·        Alustalla on selkeä muotoilu ja ulkoasu.

·        Alustan sisällön laatu on korkea.

Yhteenveto

Tässä artikkelissa käsittelimme 5 parasta alustaa urheilun ja e-urheilun seuraamista ja striimaamista varten. On selvää, että Twitch.tv hallitsee edelleen markkinoita, vaikka viime vuosina monet muut yritykset, kuten Microsoft ja YouTube ovatkin julkaisseet omat alustansa nettiin. Koventuneen kilpailun vuoksi jääkin nähtäväksi, että tuleeko Twitch säilyttämään paikkansa suosituimpana suoratoistoalustana, kun isot kansainväliset yritykset kilpailevat markkinaosuuksista tällä kasvavalla teollisuudenalalla.

Mitä mieltä olit tekemistämme valinnoista? Mitä alustaa sinä käytät urheilun ja e-urheilun seuraamiseen tai striimaamiseen? Osallistu keskusteluun jättämällä kommentti alle!

Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 + 19 =